Lezajlott a premier az Odeon-Llyod moziban, köszönjük mindenkinek, aki eljött! Szerencsére nem kellett izgulnunk a min. 25%-os kihasználtság miatt, mert a jegyek negyede már délután elfogyott elővételben!

A vetítés előtt a mozi kávézójában Said Tichiti zenélt a Chalaban zenekarból, ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy eljött! Külön köszönet Baxinak és Márknak a last-minute hangosításért, Eszternek a fényképekért, Anikónak a pakolásért és a népszerűsítésért!:)

A facebook-oldalon a következő visszajelzéseket kaptuk:

,,Nagyon jó volt! Végre valami, amiért megérte moziba menni :)"

,, A Zenekar Látogatása tényleg zseniálisan vicces film. Tele van jarmuschi pillanatokkal. Aki a Mystery Traint vagy a Florida, a paradicsomot szerette, annak kötelező."

,, SOS! Láttam a Toldiban, kész lettem tőle! Amikor a Főnök a film eleje táján kb 6x kimondta a Zenekar nevét, a 2.-tól hangosan(!) utánamondtam, h el ne felejtsem, annyira szép! természetesen elfeledtem(:-( Tehát: Alexandros Micsodítos Orchestra? Holnap persze majd felírom az Odeonban, de szeretnék la. ma nyugodtan aludni!"

A bejegyzésben látható fotókat Eszter készítette.

A Chet Baker Crew filmforgalmazó csoport (Zsély Csilla, Puskás Lilla, Bakos Éva, Sánta Kurszán)

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bandsvisit.blog.hu/api/trackback/id/tr521984149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása