itt meg ott

 2010.05.05. 02:26

,,A film az izraeli- arab vallási és kulturális ellentétet dolgozza fel nagyon szeretreméltó és érdkes formában, szórakoztatva tanít minket az elfogadásra, és tényleg egy nagyszerű filmről van szó, erős színészi alakításokkal, és remek történettel." (vallasforum.hu)

,,Csütörtökön ne nézz hátra! Bámulj egyenesen a vászonra, mert úgy jobban fogod látni A zenekar látogatása című színes, feliratos, izraeli–francia–amerikai filmet. Az egyiptomi fúvósok vendégszerepelni kirándulnak Izraelbe. Mivel senki nem integet feléjük egyiptomi fúvószenekar feliratú táblával, egyedül vágnak neki az ismeretlennek. A film több mint 40 díjat hozott az elsőfilmes rendezőnek. Külön respekt az illetékeseknek, hogy három év után a magyar mozikba is eljutott..." (olvassbele.hu)

"Finom humorú történet szívvel lélekkel, némi félreértéssel és sok együttérzéssel. A film segítségével a görkoris ismerkedés szabályain túl a legújabb közel-keleti bajusztrend és az angol nyelv alapjai is könnyen elsajátíthatók. ... Olyan, mintha a cseh újhullám egyik díszpéldánya lenne izraeli módra, s így a delikát élményre vágyóknak, a Menzel-filmeket sivatagba álmodóknak erősen ajánlott." (Barkóczi Janka, Filmvilág)

"Kinek ajánljuk? Azoknak, akik szeretik a keserédes vígjátékokat és az olyan filmeket, amikrõl kicsit bizakodóbban lehet kijönni, mint ahogy az ember bement." (origo.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://bandsvisit.blog.hu/api/trackback/id/tr11975543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása